Vremea targu mures. Vremea în Târgu Mureş (aeroport) 2019-02-03

Vremea targu mures Rating: 8,4/10 1546 reviews

Vremea in Targu Mures si judetul Mures

vremea targu mures

Prognoza pe 24 ore: Timp însorit: 9. Luna răsare la 19:00 și apune la 08:00. Predominant înnorat în timpul zilei. În consecință, precipitațiile ce vor cădea se vor transforma treptat în lapovițe și ninsori, îndeosebi în cursul zilei de marți. Starea actuala a vremii a fost inregistrata la stația meteorologica din Tg Mures.

Next

Vremea Targu Mures, Mures pe ore

vremea targu mures

În consecință, precipitațiile ce vor cădea se vor transforma treptat în lapovițe și ninsori, îndeosebi în cursul zilei de marți. Câteva rulări ale modelului cu diferiți parametri inițiali sunt calculate pentru a evalua predictabilitatea prognozei cât mai precis. Predominant înnorat în timpul zilei. Astfel, iarna un vant puternic face ca temperatura resimtita sa fie mai scazuta decat temperatura reala, in timp ce vara o umiditatea crescuta face ca temperatura resimtita sa fie mai mare decat temperatura reala. Joi, 14 Februarie Temperatura maximă 3°C și minimă -5°C. Timpul de la răsăritul la apusul soarelui este indicat în galben deschis.

Next

Vremea pe 14 zile Târgu Mureș

vremea targu mures

Vineri, 15 Februarie Temperatura maximă 2°C și minimă -2°C. Crucile portocalii marchează locurile unde fulger a fost detectat over Europa. Prognoza meteo detaliata pe ore contine pe scurt conditiile atmosferice prin intermediul urmatorilor parametri meteorologici: o pictograma cu starea vremii, temperatura reala si cea resimtita, probabilitatea si cantitatea de precipitatii, umiditatea aerului, presiunea atmosferica, viteza maxima si directia vantului. Miercuri, 13 Februarie Temperatura maximă 2°C și minimă -3°C. Aflati cum este vremea acum la Targu Mures si cum va evolua in urmatoarele zile. Afară este zăpadă iar sanșele de precipitații sunt de 15%.

Next

Vremea Targu Mures judetul Mures

vremea targu mures

Mures, temperatura minimă a nopții fiind cea mai joasă valoare ce se va înregistra de la apusul soarelui până la răsărit. Prognoza este valabilă atat pentru Targu Mures cât și pentru localități învecinate cu municipiul, precum Sighisoara, Reghin, Ludus, Tarnaveni. Printr-o interfata grafica prietenoasa sunt oferite informatii privind: viteza si directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura, umiditatea si vizibilitatea la Targu Mures. Luna răsare la 20:20 și apune la 08:32. În cursul dimineții de joi în depresiunile din estul Transilvaniei temperaturile vor coborî cu mult sub pragul gerului, izolat chiar până la -20 de grade Celsius, ca urmare a degajării cerului de nori. Această hartă foloseşte telemetrie satelitară cu tehnologie infraroşu pentru a calcula temperatura norilor. Luni, 18 Februarie Temperatura maximă 6°C și minimă -1°C.

Next

Vremea pe 14 zile Târgu Mureș

vremea targu mures

In plus, sunt mentionate orele la care rasar si apun soarele si luna pentru ziua curenta. Predominant înnorat în timpul zilei. Incepand cu ziua a 8-a sunt disponibili mai putini parametri: temperaturile minima si maxima, cantitatea si probabilitatea de precipitatii, viteza si directia vantului. Despre prognoza Targu Mures Temperatura maximă a zilei reprezintă valoarea cea mai mare înregistrată în timpul zilei în Targu Mures, jud. Prognoza pe 24 ore: Timp însorit: 8. Luna răsare la 16:19 și apune la 06:41. Sâmbătă, 16 Februarie Temperatura maximă 4°C și minimă -2°C.

Next

Targu

vremea targu mures

În cursul dimineții de joi în depresiunile din estul Transilvaniei temperaturile vor coborî cu mult sub pragul gerului, izolat chiar până la -20 de grade Celsius, ca urmare a degajării cerului de nori. Luna răsare la 15:03 și apune la 05:49. Duminică, 17 Februarie Temperatura maximă 5°C și minimă -1°C. Temperatura perceputa sau aparenta reprezinta temperatura de afara resimtita la nivelul corpului si este influentata de combinatia dintre temperatura aerului, umiditatea relativa, radiatia solara si viteza vantului. . Cu toate acestea, un strat de zăpadă mai consistent se va depune doar în sudul Transilvaniei până la 15-20 de centimetri , în restul țării urmând să se depună strat de zăpadă doar în mod izolat până la 3-5 centimetri , mai ales în zonele deluroase.


Next

Vremea Targu

vremea targu mures

Parțial înnorat începând după-amiaza, continuând până seara. Prognoza pe 24 ore: Timp însorit: 4. Astfel ca de cele mai multe ori este mai util sa aflam temperatura perceputa decat temperatura aerului. You can change or revoke your consent at any time. Următoarele zile Marți, 12 Februarie Temperatura maximă 1°C și minimă -5°C. Săgețile arată în sensul direcției vântului.

Next

Targu

vremea targu mures

Prognoza pe 24 ore: Timp însorit: 0 ore. Animaţia arată acoperirea de nori observată din satelit. In paginile noastre va prezentam prognoza meteo in functie de alegerea dumneavoastra: pe ore in ziua curenta, in urmatoarele zile, in urmatoarea saptamana. Prognoza pe 24 ore: Timp însorit: 9 ore. Meteosat satellite images for Europe are updated in real-time every 5 minutes.


Next

Targu

vremea targu mures

Luna răsare la 12:13 și apune la 02:36. Meteo Targu Mures - info prognoză Prognoza vremii pentru municipiul Targu Mures din judetul Mures are o precizie de 95% pentru primele 3 zile, pentru zona cu inaltime geopotentiala de 500 hPa. Cu toate acestea, un strat de zăpadă mai consistent se va depune doar în sudul Transilvaniei până la 15-20 de centimetri , în restul țării urmând să se depună strat de zăpadă doar în mod izolat până la 3-5 centimetri , mai ales în zonele deluroase. Aflați dintr-o privire, printr-o interfață grafică prietenoasă, care este temperatura curentă, precum și alte date ale stației meteo, precum umiditatea, presiunea atmosferică și viteza vântului. Norii de mare altitudine şi norii cu dezvoltare verticală sunt afişaţi în alb, iar norii de joasă altitudine şi ceaţa în gri. Luna răsare la 13:55 și apune la 04:50.

Next

Cum va fi Vremea în Târgu

vremea targu mures

Cu cât aceasta este mai pronunțată, cu atât este mai nesigură prognoza. Luna răsare la 11:04 și apune la 00:20. Nu sunt valori medii, maxime sau minime. Prognoza pe 24 ore: Timp însorit: 6 ore. In schimb vara, o umiditatea crescuta face ca temperatura aparenta sa fie mai mare decat temperatura aerului.


Next