Spannende verhalen natasja. 1001 Korte Verhalen & Verhaaltjes 2019-02-09

Spannende verhalen natasja Rating: 5,5/10 183 reviews

Natasja

spannende verhalen natasja

Als hij zit stopt het gelach en Levi kijkt hem aan. Diana stond glimlachend naast me en ik moest nog een keer kijken naar de vrouw waarvan ik had gedacht dat ze mijn vrouw was. Hij loopt de kantine door en ziet Natasja en Mike bij Levi zitten. Onze lichamen trillen van de geleverde krachtsinspanning, terwijl hij door zijn knieën zakt en me op de grond neer legt, nog steeds verbonden. Ze heeft al zo vaak gezegd dat hij rechtop moet lopen, met als enige effect dat hij grommend zijn schouders… Met een natte plof valt de pannenkoek op de keukenvloer. Ik zie niemand maar hoor zachte radiogeluiden dus zet ik mijn fiets op de standaard en loop het pad af door de winkel naar rechts richting de werkplaats en geluid.

Next

Natasja, Verhalen

spannende verhalen natasja

Want er is zo veel wonderlijke verbindingen te leggen tussen de lichtkunst en de historie van de stad. Rond 2 uur ben ik thuis en bel ik mijn broertje op om hem een lift naar de winkel te vragen. Geschrokken van deze heftigheid probeer ik omhoog te komen, maar 1 sterke hand boven mijn borsten houd me waar ik ben, plat op mijn rug op het bureau. We werken met een slim beoordelingssysteem, lezers kunnen de verhalen beoordelen met een aantal sterren en zo kun je snel zien of een verhaal van goede kwaliteit is. B Emma Bijleveld Emma Sascha v. Ik zie alleen de jonge knappe man achter de toonbank staan. Dan kan ik nu rustig een douche nemen in plaats van vanavond.

Next

Natasja, Verhalen

spannende verhalen natasja

Praten over je eigen of een ander. Dan bieden wij u de mogelijkheid uw verhaaltjes toe te voegen. Mijn oude fiets rammelde aan alle kanten, dus was ik mijn ouders meer dan dankbaar. Een bal van hitte centreert zich in mijn onderbuik als hij begint te bewegen, mijn ademhaling komt hortend en stotend met kreunende geluiden uit mijn keel. Zijn handen gaan naar beneden en omvatten mijn borsten, hij masseert mijn tepels met zijn duimen terwijl hij met zijn armen mijn schouders achterover houdt. Vandaag een week geleden wisten wij dat we in verwachting zijn van ons eerste wondertje. Ik bekijk verschillende zadels terwijl hij zich excuseert en de ruimte verlaat.

Next

Natasja

spannende verhalen natasja

We laten de zaak rusten al is mijn nieuwsgierigheid gewekt. Ik zie een kleine grijns op het gezicht van de jongen en ik denk dat hij hetzelfde denkt…, dat ik namelijk helemaal niet voor een onderhoudsbeurt kom maar mijn fiets. Hij komt tussen mijn benen staan en trekt me aan mijn heupen ruw naar zich toe zodat ik zijn kloppende kruis tegen het mijne voel. Dan kan ik het verplichte ritme dat zij dicteert goed horen. Ik trek de deur achter me in het slot, loop vrolijk richting de auto en geef bij het instappen Michiel een dankbare kus op zijn wang.

Next

Vreemden in een bar

spannende verhalen natasja

Op dat moment sprongen ze beide van het bed en gingen bij mijn voeten zitten, terwijl ze elkaar steeds sneller vingerden. Hij komt dichterbij en draait me met een zwiep om met mijn gezicht en buik naar de deur. Hij gaat weer omhoog over zijn borst, met mijn handen langs zijn hals, over zijn gezicht en over zijn hoofd met gemillimeterd haar. Spannend Verhaal: Mijn vrouw Diana en ik hebben een spelletje dat we graag tijdens de weekenden spelen. We draaien samen om en met 1 stap zet hij me klem tegen het bureau.

Next

Vreemden in een bar

spannende verhalen natasja

Maar dat is lang niet alles. Ik voel op de tast of er voorwerpen op staan en zoek eigenlijk een lamp of telefoon, iets bruikbaars. Daar kwam ik echter snel genoeg achter. Ik loop op het geluid af en vraag of hij misschien hulp kan gebruiken, maar dan is het stil voor me en hoor ik zijn voetstappen achter me. Hij legt mijn armen en handen te rusten op zijn schouders en laat ze los, het moment dat ik bij mijn positieven kom omdat zijn handen bezig zijn mijn hemdje uit te trekken. Het is alsof hij vijfendertig jaar terug in de tijd is.

Next

1001 Korte Verhalen & Verhaaltjes

spannende verhalen natasja

Ik begon te denken dat ik iets verkeerd had gedaan en dat ze geen interesse meer had. In deze categorie zijn verschillende te vinden die niet al te lang zijn, waardoor ze lekker makkelijk weglezen. Met de auto is het maar een kwartiertje rijden, stap voor de winkel uit en zwaai Michiel uit terwijl hij weg rijdt. Eerst wilde ze bondage uitproberen, maar dat leek niet iets waar ik geïnteresseerd in zou zijn. Hij praat tegen zichzelf: 'Natuurlijk schamen ze zich voor me, ik ben een loser! Inmiddels zijn Mart en Robert dikke vrienden geworden.

Next

Erotisch verhaal: onderhoudsbeurt bij de fietsenmaker.

spannende verhalen natasja

© 2015 Copyright Vrijen doe je zo! Ze hebben spijt dat ze Levi hebben vertrouwd want hij deugd niet. Hij buigt zijn hoofd en ruikt aan mijn haar, ik krijg kippenvel en er loopt een rilling over mijn rug. Hij vraagt me te volgen, dus loop ik achter hem aan naar het magazijn. De deur gaat met een zwaai dicht en ik word overvallen door lichte paniek… Het is zo donker dat ik geen hand voor ogen zie en schuifel op de tast terug naar waar ik denk dat deur zit met mijn handen vooruit gestoken. De lengte van de verhalen varieert van een halve pagina tot ongeveer drie of vier pagina's, er wordt echter in de meeste gevallen wel een goed en spannend verhaal verteld.

Next