Guitarist søger band. elePHUNKish, Guitarist søges Trommeslager, bas samt keys, alle omkring 40, søger at s.. 2019-02-24

Guitarist søger band Rating: 7,9/10 1841 reviews

Guitarist søges, Guitarspiller søges

guitarist søger band

Vi er i alder fra 50+. De har en facebook side, og vil rose dem til skyerne! Og det kostede ikke engang det hvide ud af øjnene?? Og også lidt nyt ind imellem De er et 5 mand og spiller live musik. De er helt klart anbefalelsesværdige!???????? Vi spiller Gasolin-Eagles-Beatles-Bryan Adams-Steve Willer og mange flere. Kan du også synge kor er det en fordel, men ikke et must. Må jeg anbefale et band min far er en del af? Amy Winehouse, Stephen Stills, Jethro Tull, Traffic, Jobim m.

Next

Johnny Depp kommer til Danmark: Skal spille guitar i 'Fængslet'

guitarist søger band

Jo før du kommer med, jo mere kan du påvirke repertoiret! Derfor er musikken en vigtig del. Vi spiller akustisk rock, jazz, soul, ballader, country, latin, fx. Bandet består af sang, sax, guitar, trommer og så naturligvis bas, når vi er så heldige at finde en. Og de gør det godt!! Det er min kæreste, som er selvstændig musiker. Vi kan levere crooner indslag under middagen mm.

Next

STINA søger ny guitarist (akustisk + el)

guitarist søger band

BandetDanmark er et rutineret band der udsteder dansegaranti. Vores gæster kom total i fest humør! Min bror havde det samme band for 4 år siden. Der sad to under middagen, en sang og en anden spillede til… Det ene nummer mere fantastisk end det andet. Bassist søges til amatørband som spiller rock-a-billy og i øvrigt 50-60'r rock. Jeg anbefaler let baggrundsmusik under middagen.

Next

Nyopstået +50 Band på Møn søger guitarist.

guitarist søger band

Vi er startet for 6 måneder siden og arbejder seriøst på at ramme et niveau så vi kan komme ud og spille. Jeg er taknemmelig for at kunne udleve mine drømme og det jeg brænder for. Vi søger stadig og vi mangler backing. Er du eller kender du nogen der kunne være interesseret i at gå til trommer på mit kaninhold, må du meget gerne kontakte mig! Vi havde Beat Club Brothers fra Aarhus til at spille til vores bryllup. Jeg har været restaurantchef i flere år i Aarhus og har derfor planlagt en masse bryllupper.

Next

GUITARIST SØGES j2designpartnership.comist søges til band. Vi søger stadig og vi mangler backing. Vi spiller akustisk rock, jazz, soul, ballader, country, latin, fx. Amy Winehouse, Stephen Stills, Jethro Tull, Traffic, Jobim m.m. Vi har spillet sammen siden i sommer, har alle lang sammenspilserfaring og er klar til at spille ude fra april. Vi er i alder fra 50+. Vi er sangerinde, bas og en tværfløjte (Jethro Tull) og Cajun spiller. Vores bassist kan også spille rytme guitar. Kan du også synge kor er det en fordel, men ikke et must. Vi har fast øvelokale i Århus og sender gerne materiale. Ring eller skriv 22633490 Mail: pmk@j2designpartnership.com

guitarist søger band

Ring eller skriv 22633490 Mail: pmk makeupdans. Vi er alle i den modne alder og satser først og fremmest på at spille populærmusik fra 60erne og opefter. Så skal du helt sikkert have fat i De Originale Kopier. Kært barn har mange navne. Han kan hjælpe dig med hvad i har brug for af musik og det er top professionelle musiker.

Next

Guitarist søges, Guitarspiller søges

guitarist søger band

Jeg søger i forbindelse med min uddannelse på Det Jyske Musikkonservatorium 3 unge mennesker i alderen 12-16 år ca. I skal være meget velkomne til at kontakte mig på De bedste hilsner Jan Nielsen Hej Ditte. De formår altid at sætte gang i en fest, med alle de gode ganle klassikere. Det er et ukulele-band, der bl. Vi har sådan brug for jeres hjælp. Vi har siden fået utallige forespørgsler fra vores gæster siden, der ville anbefale dem til deres venner. Well… Hvis I vil have festgaranti ud over det sædvanlige, hvor gæsterne og især I som brudepar er i fokus så er der kun 1 band i Danmark I bør satse på.

Next

HJÆLP.... Søger musik/band til vores bryllup

guitarist søger band

Gustav Esmanns Alle 132860 Søborg22935465. De har spillet sammen i mange år, og det kan mærkes på dynamikken. Der er flere i vores vennekreds der også har brugt dem. Nyheder fra Præstø, Stege, Stensved, Stubbekøbing, Lundby, Nyråd. Undervisningen kommer til at finde sted ugentligt på et hold af i alt 3 elever. Lige nu er der i bandet flg: Trommer, Keyboard + sang, Bas, Sax + sang, Guitar. Kan du også synge kor er det en fordel, men ikke et must.

Next

Guitarist / sanger søger Friske drenge til at spille County sammen med

guitarist søger band

Han har i mange år spillet til forskellige arrangementer. Instrumental musik, evt få shout-out sange, men klart med groovet, og dansabel feststemning for øje. Vi har spillet sammen siden i sommer, har alle lang sammenspilserfaring og er klar til at spille ude fra april. Det er en rytmeguitar vi søger og vedkommende må gerne have lyst til soloer, fortæller Anders Møller. Se evt deres repetoire på eller find deres side på Facebook! Og en af koncerterne bliver altså afholdt i Horsens. Dette er en opslagstavle, så folk lettere kan finde andre med samme musikinteresse, og derved flere sammenspilspart nere! Fantastisk band, stemmer og evner på instrumenter — giv dem en chance, det vil I med garanti ikke fortryde? Mvh Ulla Jeg vil helt klart anbefale Joanna Band! Gruppens regler: Det er kun.

Next