Erotske price hr. Erotske prièe 2019-02-12

Erotske price hr Rating: 5,3/10 346 reviews

Erotske priče, incest priče

erotske price hr

Volim starije i iskusne muškarce Erotske prièe - Friško razveden, ušao u èetrdesete i svijet pred mojim nogama, tako nekako sam se mogao opisati. Bio je napet, otekao od želje, i napao sam ga poslušno žestokim pokretima jezika. . Z dolgimi krempeljci sem grebla po njegovi napeti koži, mu slekla majico, ga poljubljala na mišičaste prsi in mu oblizovala bradavičko. Tada bih ga ja snažno stegnula pièkom i on bi zajeèao. Jedino što je sperme bilo posvuda, ali nekako sumnjam da je baba znala što to jest.

Next

Erotske Priče na j2designpartnership.com

erotske price hr

Znala sam da ne smijem da reagujem niti da uradim ništa samoinicijativno, već samo kada mi on naredi. Svi su na poslu govorili o nekoj Renati, koja se trebala vratiti sljedeæi tjedan sa porodiljnog. Mene je to uvijek čudilo, jer je bila ugodna žena, a izgledala je vrlo poželjno, tako da mi nije bilo jasno kao nije pronašla svog životnog suputnika … A By Kako radim u jednoj stranoj firmi,inače imam 32 godine I još uvek sam slobodan, u opisu mojih mnogobrojih obaveza je I odlazak u banku u kojoj firma ima otvoren račun, mogu reći da u centrali banke rade sve jako zgodne i šarmantne službenice, kako kaže jedna moj prijatelj, ovde možeš organizovati izbor za mis sveta By Marija — plava, utegnuto tijelo, parava sam napaljenica. Kad nije, s kim stignem. Kleèeæi, polako sam ga uvlaèila u pièku. Udaranje njegovih jaja po mom šupku i snažno bolno prodiranje dovelo me do ludog orgazma. U tim prekidima našeg strastvenog prijateljstva namjerno bih ga izbjegavala izmišljajuæi razno-razne razloge, tipa prevelike zauzetosti ili izmišljenih bolesti.

Next

Erotske priče

erotske price hr

Sjedila sam na uredskom stolu njegove kancelarije i gledala èvrsto uzdignutu batinu razrogaèenim oèima. To nježno palacanje u mojoj nutrini od koje mi stražnjica trne a maèkica bridi. Za svaku gramatičku grešku unapred se izvinjavam. I da te nisam vidjela do sljedeæeg èetvrtka - naredih mu i zatvorih vrata sva blažena od zadovoljstva. Èim je otškrinula vrata znao je da je ugrabio priliku.


Next

Erotske Price

erotske price hr

Zastenjala je od zadovoljstva dok sam ju jebao prstima u guzu. Razvezala sam kuænu haljinu i tanku svilenu traku zabacila oko njegovog vrata napravivši povodac kao za psa. Osim toga, djeca su bila s nama i nisam pojma imala kako bih to uopæe s njim napravila. Pružam joj usta da iz njih isiše svoje sokove. Razmaknuo sam joj prepone i uvukao jezik meðu njene usmine, tražeæi klitoris. Kao opijena sjela sam na ivicu ležaja.

Next

erotske prièe

erotske price hr

Na kraju krajeva, ako se ne vratim na svoj otok, gazdinih sinova ima svugdje na Jadranu. Još više saginjem glavu i jezik guram duboko meðu bujne usmine. Gurnula je kljuè u bravu, drsko u jednom potezu, kako je to obièavala èiniti s nabreklim kurèevima koji su prodiruæi duboko u nju otkljuèavali prostranstva uživanja, popraæena krikovima, jer Zara je, znalo je to cijelo susjedstvo, bila glasna. Nastavila sam se maziti i cijela igra me poèela paliti. Kao i ja, bila je omotana oko pasa ruènikom, a ostatak tijela otkrila je mom požudnom pogledu. Ja sam je ljubio po vratu i dirao po sisama. Više od dvadeset pet godina kupamo se Radim u privatnoj firmi na odrzavanju racunara i sistema, lak posao, ali nisam bio zadovoljan platom,pa sam pre nekih mesec trazio povecanje od gazde.

Next

Incest priče

erotske price hr

Ali nisam više mogao s njom; njena nezasitnost me sve više optereæivala, i kad mi je bilo dosta, prekinuo sam. Svadba je bila na selu i po obicaju upoznavanja i i price kako se dugo nismo sretali itd. Jedan dan sam se tako vraèao sa posla, kad sam primjetio auto sa strane, onaj mali citroeniæ. Ono nešto što je budilo životinjski nagon za parenjem. Pa se baci na raskreèenu ženu i zabije joj nestrpljivu kurèinu, glatko u mokru, klizavu pièku, baš u trenutku kada joj je rodnica poèela pulsirati u ritmu orgazma. Ako je jedan muškarac taj dan uèio, taj je bio slijep. Usredotoèujem se na Njen najosjetljiviji dio, upravo kao i Ona na moj.

Next

Erotske Price

erotske price hr

И ги искинав хулахопките и почнав убаво да ја лижам додека таа ги собираше нозете и буткајки ми ја главата. Gospoða i njezina prijateljica su otišle prije nekoliko sati na susjedni otok brodiæem i znala sam da se neæe brzo vratiti. Po sjaju u njenim oèima znao sam da se navlažila i da æe mi ovaj dan sasvim dobro završiti. Zabranili bi nam uèlanjenje do propasti svijeta. Imam decka,nisam By Koleginica moje mame, Mirjana, bila je žena sa svojih 50 godina, koje je ponosno nosila.

Next

Erotske Priče na j2designpartnership.com

erotske price hr

Veæ nekoliko godina s mužem ljetujem na ovom mjestu, na jednom malom otoku koji je postao naš ljetni raj. Trazim ozbiljnog muskarca, godine nisu bitne. Koja hoæe cijeli svijet, koja želi konaènu zadovoljštinu i ispunjenje. Kupku je zaèinila s nekoliko kapi omiljenog lavandina ulja, uronila je duboko i sklopila oèi. Pojebao sam polusestru Incest prièe - Moj život netko bi nazvao ružnim i odvratnim ali meni je sasvim ok i uživam u svakom trenutku uz moju najdražu Anitu!! Zara je, iskusili su samo rijetki sretnici, carica jebanja.

Next

Erotske prièe

erotske price hr

Ni jedan mi muškarac nikada ovako nešto nije mogao ni znao priuštiti, sretno razmišljam. Razraðivao je moju rupicu, nabijajuæi mi ustreptali buzdovan i vadeæi ga ponovno van. Ulazak u pubertet donio mi je neoèekivane promjene, prvenstveno tjelesne dakako, ali i odgovore na nikad odgovorena pitanja koja sam postavljala starijima. Tagovi: Brat mi pocna da i gi pipa kolenata ona ne se protivese samo rece: ne me bolat sto vi e na vas dvajca…? Žena nasuprot njemu, u bijelom grudnjaku kroz koji su se ocrtavale nabrekle bradavice, sjedila je na provi barke. Jebali smo se tako sve dok ga nisam poèela halapljivo uvlaèiti. Istom brzinom i ritmom kako ja Nju nadražujem nogom. Na vratima je stajao susjed koji je svoje vojaerske sklonosti prikrivao vrlo prozirnom lukavštinom.

Next

Erotske prièe

erotske price hr

Na samom vrhuncu, ugurao joj je jezik u usta. Stavila sam èizmu na stol, svileni ogrtaè je skliznuo s noge i otkrio visoke crvene èarape i haltere. Oèaran njome, raširio joj je nježno noge pa se primakao licem njenoj vlažnoj pici. Visoka i vitka, velikih grudiju i èvrstih, jakih nogu u izblijedjelim trapericama, kratke plave kose, bila je prototip žene kakva sam oduvijek željela postati. Èekao je još malo, samo jedva osjetno pomièuæi ud u njenoj ljepljivoj, mokroj nutrini, a onda, konaèno, oštro zakucao penis duboko u prostitutkinu picu. Kako je samo bila èvrsta, napete bradavice, pa više nisam izdržao, veæ sam joj skinuo ogrtaè i privukao ju k sebi.


Next