Centrum zijnsorientatie chris kersten. Jaarboek Jaartraining 2009 2019-01-17

Centrum zijnsorientatie chris kersten Rating: 7,3/10 1995 reviews

Centrum Zijnsorientatie

centrum zijnsorientatie chris kersten

Vermoedelijk heeft niet God, maar de duivel de duivel verzonnen. Als er niets meer mogelijk is, wat kun je dan nog doen? Naast langere Stilte Retraites die zo buitengewoon heilzaam blijken te zijn, willen we als Centrum Zijnsoriëntatie de mogelijkheid aanbieden om ook midden in het volle leven het geschenk van stilte en ontspanning te kunnen ervaren. Spiritueel leiderschap gaat in de eerste plaats over een vaak intiem, zeer persoonlijk en innerlijk commitment om te bewerkstelligen wat jij ziet als de goede zaak. Wat je zoekt, dat heb je te bieden. De echte oplossing is daar als er geen echte oplossing meer is. Naar andere locatie: Zeist Rotterdam Arnhem Eindhoven Rusten in Zijn - Doen wat je écht wilt In de natuur gebeurt het soms. Liefde is liefde als deze blijft in het gezicht van liefdeloosheid.

Next

Centrum Zijnsorientatie

centrum zijnsorientatie chris kersten

Eenzaamheid voelen is het ondergaan van het zuiveringsproces van de liefde. Het gaat om korte teksten op eenvoudige melodieën. Wat houdt eigenlijk het begrip ego in zoals dat in de spirituele tradities wordt gehanteerd? Wie oud wil worden, moet jong sterven. Met tijd winnen gaat veel tijd verloren. Als wij ons met elkaar verbinden is dat een bijdrage aan onze wereld, waarin we zo vaak in dualiteit en dus isolement leven.

Next

Stilte Retraites op Zondag

centrum zijnsorientatie chris kersten

Wil je worden, richt je dan op zijn. Lijden bestaat uit de weeën van het leven nodig om van jou te bevallen. Hier kun je voluit genieten van een retraite met afwisselend lichaamswerk, meditatie en dans op basis van Zijnsoriëntatie. Je kunt nooit ongelukkig of gelukkig worden. Wie onder ogen ziet dat het leven een zinkend schip is waar niemand levend vanaf komt, kan vrolijk dobberen. Vooral de verwantschap kan het verschil maken. Eén millimeter afstand, kan een kilometer verschil maken.

Next

Centrum Zijnsoriëntatie Nederland en België

centrum zijnsorientatie chris kersten

Wie sterft voor hij sterft, overwint de sterfelijkheid. Gelukkig hebben we het grootste deel van ons leven flink de tijd om geen tijd te hebben. Je hoeft écht niet aantrekkelijk te zijn om écht aantrekkelijk te zijn. Je kunt alleen gelukkig of ongelukkig zijn. Wees je verzet, en wordt overgave.

Next

Over Ego, Egoloosheid en Verlichting

centrum zijnsorientatie chris kersten

Wat echt van jou is, zul je nooit verliezen. Gelukkig hebben we alle tijd om geen tijd te hebben. Wie goed voor zichzelf zorgt, is een geschenk voor de ander. Zolang je iets mist, ben je het niet echt kwijt. Mindfulness vraagt Mindlessness Wat je absoluut niet vrijelijk kunt kiezen, is hetgeen je verkiest. Loslaten is aanzienlijk moeilijker dan weggooien.

Next

Jaarboek Jaartraining 2009

centrum zijnsorientatie chris kersten

Meestal is een kip zonder kop, een kop zonder kip. Het is alleen de liefde die teleurgesteld kan zijn in de liefde. Voor wie van de sterren houdt, kan het niet donker genoeg worden. Een gekwetste ziel, heeft een groot hart nodig. Om thuis te komen, dien je wel eerst het huis verlaten te hebben. Je ziet een vlinder, een bloem en even wordt het stil.

Next

Stilte Retraites op Zondag

centrum zijnsorientatie chris kersten

De diverse vormen van bijvoorbeeld gebed, zang, meditatie, visualisatie, rituele gebaren, die in deze tradities zijn ontwikkeld, kun je beschouwen als vaak zeer behulpzame vormen van zelfbegeleiding. Het is een dag die als vanzelf uitnodigt tot ontspanning, tot bij jezelf komen. . In de Ridhwanschool van Almaas heb ik me verder bekwaamd in de geïntegreerde aanpak van psychologie en spiritualiteit. Wie bang is voor hoogte, durft niet in de diepte te kijken.

Next

Centrum Zijnsorientatie

centrum zijnsorientatie chris kersten

Herinner je je enigheid in beide betekenissen van dat woord , wanneer je je eenzaam, voelt. Alleen onzekerheid kan zekerheid brengen, zoals onwetendheid wetenschap. Echte wandelaars houden van stilstaan. Wat houdt datzelfde begrip in in de psychologie? Talenten bloeien, als vaardigheden overbodig worden. Zolang je iets mist, ben je het niet echt kwijt.

Next